Dagopvang

(Landelijk Register Kinderopvang nummer 416931352)

 

Dagopvang is er voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Bij Miniversum staat goede zorg voor het kind, in een veilige en liefdevolle omgeving centraal. Persoonlijke aandacht en plezier maken staan voorop want “het draait om uw kind”. Miniversum is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten en leeftijdgerelateerde spelmaterialen, worden kinderen dagelijks op allerlei aspecten geïnspireerd. Zo helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken.

Miniversum heeft gekozen voor groepen van 0 tot ± 2,5 jaar en een groep vanaf ± 2,5 tot 4 jaar. Zo krijgen de allerkleinsten alle ruimte en aandacht om hun ontwikkelingsniveau te ontdekken en leren ze al vroegtijdig samen te spelen en te delen. Als een kind er echt aan toe is gaat het kind rond de 2,5 jaar naar de Peutergroep.

 

Peuteropvang 2,5 tot 4 jaar

Deze groepsruimte is anders ingericht en biedt nog meer uitdagend spel en ontwikkelingsaanbod aan zodat het kind goed voorbereid naar de basisschool kan doorstromen als ze 4 jaar worden.

 

Onze mogelijkheden voor uw wensen

Elke ouder heeft zijn of haar eigen specifieke wensen over het aantal uren opvang en op welke dagen. Bij Miniversum heb je de keuze uit een groot aantal mogelijkheden voor dagopvang.

Kiest u voor hele/halve dagen opvang het hele jaar door, of om de week?
Het is allemaal mogelijk bij Miniversum. Desgewenst met extra’s: dagen ruilen als uw kind ziek is bijvoorbeeld.

Wil je graag flexibele opvang of opvang in onvoorziene situaties?
Alles is bespreekbaar. Bij Miniversum regelen we de opvang zoals jij het wilt, met een contract dat is afgestemd op uw wensen.


Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek over je wensen en onze mogelijkheden.

 

Bezoekadres
Houtduifstraat 26
4901BP Oosterhout
Telefoon: (0162) 462 986
Email: info@miniversum.nl

 

 

 

Openingstijden:

Maandag 06:30 - 19.00
Dinsdag 06:30 - 19.00
Woensdag 06:30 - 19.00
Donderdag   06:30 - 19.00
Vrijdag 06:30 - 19.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten