Buitenschoolse opvang

(Landelijk Register Kinderopvang nummer 103704838)

Onze buitenschoolse opvang is voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. We bieden daarin verschillende mogelijkheden:

• voor en na schooltijd (vso en nso)

• in de reguliere schoolvakanties

• op studiedagen.

 

Voorschoolse opvang (vso)

Begin je werkdag vroeg of heb je een lange reistijd? Dan is de voorschoolse opvang van Miniversum een uitkomst. Je kind kan hier 's morgens in alle rust zijn/haar boterhammetje eten en nog even spelen met de andere kinderen, zodat je de dag ontspannen kan beginnen. Een medewerker brengt je kind veilig naar school.

Niet overal
Miniversum brengt de kinderen van de voorschool naar verschillende scholen. Informeer of je gewenste school hier ook onder valt.

 

Naschoolse opvang (nso)

Je kind wordt door onze medewerker van school opgehaald. Oudere kinderen mogen na overleg met de ouders eventueel zelfstandig naar de BSO komen. Er wordt gezamenlijk wat gedronken en gegeten en dan kiezen de kinderen wat ze willen doen: een spelletje, sporten, op de bank een boekje lezen, knutselen, buiten spelen, computeren; alles is mogelijk! In de schoolvakanties zijn we hele dagen geopend en maken onze gediplomeerde medewerkers er echt een feest van!

Niet overal
Miniversum haalt de kinderen van veel verschillende scholen op. Informeer of je gewenste school hier ook onder valt.

 

Vervoer

De medewerkers van Miniversum halen de kinderen op van school en brengen ze naar Miniversum. Afhankelijk van de afstand gaat dat lopend of met de auto/Miniversumbus.

Bezoekadres
Houtduifstraat 26
4901BP Oosterhout
Telefoon: (0162) 462 986
Email: info@miniversum.nl

 

 

 

Openingstijden:

Maandag 06:30 - 19.00
Dinsdag 06:30 - 19.00
Woensdag 06:30 - 19.00
Donderdag   06:30 - 19.00
Vrijdag 06:30 - 19.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten