Kinderopvang Miniversum Oosterhout

Dagopvang

(Landelijk Register Kinderopvang nummer 416931352)

Dagopvang is er voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Bij Miniversum staat goede zorg voor het kind, in een veilige en liefdevolle omgeving centraal. Persoonlijke aandacht en plezier maken staan voorop want “het draait om uw kind”. Miniversum is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten en leeftijdsgerelateerde spelmaterialen, worden kinderen dagelijks op allerlei aspecten geïnspireerd. Zo helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken.

Miniversum heeft gekozen voor een baby/dreumesgroep van 0 tot ± 2,5 jaar en een groep vanaf ± 2,5 tot 4 jaar. Zo krijgen de allerkleinsten alle ruimte en aandacht om hun ontwikkelingsniveau te ontdekken en leren ze al vroegtijdig samen te spelen en te delen. Als een kind er echt aan toe is gaat het kind rond de 2,5 jaar naar de Peutergroep.

Baby-dreumesgroep van 0 tot ± 2,5 jaar.

Miniversum heeft twee baby-dreumesgroepen, Maantje en Zonnetje

Deze groepen zijn helemaal ingericht voor de jongste telgen bij Miniversum. Denk aan een snoezelruimte, grote babybox, babyzitjes, speelkleed, speelhoekjes voor de dreumesjes ed.  Hierdoor bieden we de kinderen op hun eigen niveau meer uitdaging zodat ze zich verder goed kunnen ontwikkelen.  

Peuteropvang 2,5 tot 4 jaar

Bij Miniversum zijn er twee peutergroepen, peuterplaneet en ??

Deze groepsruimte is anders ingericht en biedt nog meer uitdagend spel en ontwikkelingsaanbod aan zodat het kind goed voorbereid naar de basisschool kan doorstromen als ze 4 jaar worden.

Regelmatig gaan we met de kinderen ‘op stap’. Lekker naar een speeltuin in de buurt of een boodschapje doen.  Of met de Miniversum-bus een uitje naar de kinderboerderij hoort ook tot de mogelijkheden. . 

Onze mogelijkheden voor uw wensen

Elke ouder heeft zijn of haar eigen specifieke wensen over het aantal uren opvang en op welke dagen. Bij Miniversum heb je de keuze uit een groot aantal mogelijkheden voor dagopvang.

Je kunt kiezen voor hele/halve dagen of korte ochtend of middag. Daarnaast hebben we ook Flex plaatsen en om de week opvang, wel geven we aan dat deze maar beperkt beschikbaar zijn. Zo kun je ook dagen ruilen als je kind ziek is bijvoorbeeld, hiervoor hebben we een ruildagenbeleid.

Wil je meer informatie of de vormen van opvang voor jouw specifieke opvang?
We willen altijd meedenken en kunnen kijken wat er mogelijk en nodig is voor jouw situatie.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek over je wensen en onze mogelijkheden.