Kinderopvang Miniversum Oosterhout

Buitenschoolse opvang

(Landelijk Register Kinderopvang nummer 103704838)

Onze buitenschoolse opvang is voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. We bieden daarin verschillende mogelijkheden:

• voor en na schooltijd (vso en nso)

• in de reguliere schoolvakanties

• op studiedagen.

Voorschoolse opvang (vso)

Begin je werkdag vroeg of heb je een lange reistijd? Dan is de voorschoolse opvang van Miniversum een uitkomst. Je kind kan hier ’s morgens in alle rust zijn/haar boterhammetje eten en nog even spelen met de andere kinderen, zodat je de dag ontspannen kan beginnen. Een medewerker brengt je kind veilig naar school.

 

Niet overal
Miniversum brengt de kinderen van de voorschool naar verschillende scholen. Informeer of je gewenste school hier ook onder valt

Naschoolse opvang (nso)

Je kind wordt door onze medewerker van school opgehaald. Oudere kinderen mogen na overleg met de ouders eventueel zelfstandig naar de BSO komen. Er wordt gezamenlijk wat gedronken en gegeten en dan kiezen de kinderen wat ze willen doen: een spelletje, sporten, op de bank een boekje lezen, knutselen, buiten spelen, computeren; alles is mogelijk! Uitjes met de Miniversum-bus doen we ook met grote regelmaat naar het bos, natuurspeeltuinen of doen een coole activiteit aan de andere kant van het dorp of daarbuiten.  In de schoolvakanties zijn we hele dagen geopend en maken onze gediplomeerde medewerkers er echt een feest van!

Niet overal
Miniversum haalt de kinderen van veel verschillende scholen op. Informeer of je gewenste school hier ook onder valt.

Vervoer

De medewerkers van Miniversum halen de kinderen op van school en brengen ze naar Miniversum. Afhankelijk van de afstand gaat dat lopend of met de auto/ Miniversumbus.